placeholder

Banketu ēdienkarte

Pamata 45€/personas

Cenā iekļauts: maize, garšaugu sviests, ūdens ar citrusiem

Zivju uzkodas (4 pēc jūsu izvēles)

  • Kūpināts lasis 30g
  • Sviestā ceptas tīģergarneles 1 gab
  • Volovāni ar svaigo sieru un garneli 50g
  • Laša tar-tar ar foreles ikriem 50g
  • Mazsālīts lasis ar paipala olu 50g
  • Siļķes kartupeļu muciņa 50g

Gaļas uzkodas (4 pēc jūsu izvēles)

  • Uzkodu asorti (proshuto, chorizo, salami) 50g
  • Liellopa gaļas galerts 50g
  • Vistas gaļas galerts 50g
  • Vistas gaļas rulete ar kaltētiem tomātiem 50g
  • Vistas gaļas rulete ar melnajām plūmēm 50g
  • Cūkgaļas rulete ar sēnēm un proshutto 50g
  • Cūkgaļas rulete ar žāvētām aprikozēm un sieru 50g

Dārzeņu asorti

  • Svaigi dārzeņi 100g
  • Marinēti dārzeņi 50g
  • Baklažāna rullīši ar feta sieru, valriekstiem un ķiploku 50g

Salāti (3 pēc jūsu izvēles)

  • Olivjē ar liellopa gaļu 75g
  • Garneļu salāti ar svaigiem lapu salātiem, avokado un tomātiem 75g
  • Cēzara salāti ar vistas fileju 75g
  • Liellopa mēles salāti 75g
  • Mozzarella ar tomātiem un bazilika pesto 50g

Pamatēdiens ar krāsnī ceptiem kartupeļiem rozmarīnā

(Viens pamatēdiens visiem viesiem vienāds)

  • Zandarta fileja 150g
  • Cūkgaļa garšaugos 150g
  • Cepta vistas fileja 150g

Pasūtījums ir jāveic/jāapstiprina ne vēlāk kā 5 dienas pirms paredzamā pasākuma datuma.


Pamata 50€/personas

Cenā iekļauts: maize, garšaugu sviests, ūdens ar citrusiem

Zivju uzkodas (5 pēc jūsu izvēles)

  • Kūpināts lasis 30g
  • Sviestā ceptas tīģergarneles 1 gab
  • Volovāni ar svaigo sieru un garneli 50g
  • Lavašs ar gardo tunci 50g
  • Laša tar-tar ar foreles ikriem 50g
  • Mazsālīts lasis ar paipala olu 50g
  • Siļķes kartupeļu muciņa 50g
  • Cepta zaļā mīdija ar kaltētiem tomātiem un cieto sieru 1 gab

Gaļas uzkodas (5 pēc jūsu izvēles)

  • Uzkodu asorti (proshuto, chorizo, salami) 50g
  • Liellopa gaļas galerts 50g
  • Vistas gaļas galerts 50g
  • Vistas gaļas rulete ar kaltētiem tomātiem 50g
  • Vistas gaļas rulete ar melnajām plūmēm 50g
  • Tītara rulete ar proshutto un sieru 50g
  • Tītara rulete ar dzērvenēm 50g
  • Cūkgaļas rulete ar sēnēm un proshutto 50g
  • Cūkgaļas rulete ar žāvētām aprikozēm un sieru 50g

Dārzeņu asorti

  • Svaigi dārzeņi 100g
  • Marinēti dārzeņi 50g
  • Baklažāna rullīši ar feta sieru, valriekstiem un ķiploku 50g

Salāti (3 pēc jūsu izvēles)

  • Olivjē ar liellopa vai vistas gaļu 75g
  • Garneļu salāti ar svaigiem lapu salātiem, avokado un tomātiem 75g
  • Cēzara salāti ar vistas fileju 75g
  • Liellopa mēles salāti 75g
  • Mozzarella ar tomātiem un bazilika pesto 50g

Pamatēdiens ar krāsnī ceptiem kartupeļiem rozmarīnā

(Viens pamatēdiens visiem viesiem vienāds)

  • Zandarta fileja ar baltvīna mērci 150g
  • Laša fileja ar citrusu mērci 150g
  • Cūkgaļa garšaugos ar sēņu mērci 150g
  • Cepta vistas fileja ar dižon sinepju mērci 150g

CLASSIC 50€/personas

Uzkodas iekļautas

  • Klasiskie Cēzara salāti ar vistas fileju un Parmezāna sieru 50g
  • Mango–avokado salāti ar tīģergarnelēm, saulē kaltētiem cherry tomātiem un klasisko itāļu mērci 70g
  • Groziņš ar Norvēģijas mazsālītu lasi, svaigu sieru, mārrutku krēmu un foreles ikriem 50g
  • Ceptas zaļās Jaunzēlandes mīdijas ar Parmas šķiņķi, saulē kaltētiem tomātiem un Parmezāna sieru 1 gab
  • Sarkanvīna balzamiko marinēts biešu Karpačo ar Latvijas kazas sieru, valriekstiem un gurķu rullīšiem 50g
  • Portvīnā gatavots bumbieris ar Prošutto šķiņķi un Dor Blue sieru 50g
  • Auksti kūpināta pīles krūtiņa ar sarkansīpolu čantiju un Paradīzes āboliem 50g
  • Uz liesmas grillēts Camembert siers ar marakujas mērci, brūkleņu čatniju, Spāņu olīvām un marinētiem dārzeņiem 70g

Pamatēdiens

  • Zelta karūsas un barbes duets ar baltvīna mērci 150g
  • Cūkgaļas filejas medaljoni ar Serrano šķiņķi un medus sinepju mērci 150g

Piedevas

Visi pamatēdieni tiek pasniegti ar grilētiem sezonas dārzeņiem un Amandines kartupeļiem 150g.


PREMIUM 100€/personas

Cenā iekļauts visa vakara garumā: gāzēts un negāzēts Purezza ūdens, kafija, tēja, ciabatta un sviests ar zaļumiem.

Welcome

  • Prosecco glaze 1p/p
  • Svaigās austeres 1p/p ar sarkanvīna balzamiko mērci un citronu

Uzkodas

  • Nisuaze salāti ar viegli marinētu dzeltenspuru tunci, paipalu olu un citrusu mērci (50g)
  • Cēzara salāti ar grilētu vistas krūtiņu un Grano Padano sieru (50g)
  • Laša Gravlaks un tīģergarneles ar saldo čili mērci (50g/1p/p)
  • Mini Burratas siers ar šaurlapu rukolu, krāsainiem tomātiem un bazilika pesto (70g)
  • Rokfellera austere – sacepta austere ar spinātiem, bekonu un Parmezāna sieru (1p/p)
  • Lēni gatavota pīles fileja ar karamelizētām šalotsīpoliem un kastaņiem (70g)
  • Stores un laša ikri (5g/5g p.p) ar piedevām: griķu pankūciņas, paipalu ola, sarkansīpolu salsa un zaļumiem (50g)
  • Bagātināta ar konjaku Franču pastēte ar granātābola želeju, olīvju izlasi un marinējumiem (70g)

Pamatēdieni A'la Carte

  • Jēra kāre ar ķiršu mērci un Amandines kartupeļiem (180g/150g)
  • Pīles krūtiņa Magret ar apelsīnu mērci, batates biezeni un Paradīzes ābolu (180g/150g)
  • Ceptā melnā menca Terriaki glazūrā un Belugas lēcām (180g/150g)
  • Risoto Funghi ar baravikām, parmezānu un trifeļu eļļu (250g)

Kompliments

  • Deserta kompliments no šefpavāra