Banketu ēdienkarte
Pamata 45€/personas
Cenā iekļauts: maize, garšaugu sviests, ūdens ar citrusiem
Zivju uzkodas (4 pēc jūsu izvēles)
- Kūpināts lasis 30g
- Sviestā ceptas tīģergarneles 1 gab
- Volovāni ar svaigo sieru un garneli 50g
- Laša tar-tar ar foreles ikriem 50g
- Mazsālīts lasis ar paipala olu 50g
- Siļķes kartupeļu muciņa 50g
Gaļas uzkodas (4 pēc jūsu izvēles)
- Uzkodu asorti (proshuto, chorizo, salami) 50g
- Liellopa gaļas galerts 50g
- Vistas gaļas galerts 50g
- Vistas gaļas rulete ar kaltētiem tomātiem 50g
- Vistas gaļas rulete ar melnajām plūmēm 50g
- Cūkgaļas rulete ar sēnēm un proshutto 50g
- Cūkgaļas rulete ar žāvētām aprikozēm un sieru 50g
Dārzeņu asorti
- Svaigi dārzeņi 100g
- Marinēti dārzeņi 50g
- Baklažāna rullīši ar feta sieru, valriekstiem un ķiploku 50g
Salāti (3 pēc jūsu izvēles)
- Olivjē ar liellopa gaļu 75g
- Garneļu salāti ar svaigiem lapu salātiem, avokado un tomātiem 75g
- Cēzara salāti ar vistas fileju 75g
- Liellopa mēles salāti 75g
- Mozzarella ar tomātiem un bazilika pesto 50g
Pamatēdiens ar krāsnī ceptiem kartupeļiem rozmarīnā
(Viens pamatēdiens visiem viesiem vienāds)
- Zandarta fileja 150g
- Cūkgaļa garšaugos 150g
- Cepta vistas fileja 150g
Pasūtījums ir jāveic/jāapstiprina ne vēlāk kā 5 dienas pirms paredzamā pasākuma datuma.
Pamata 50€/personas
Cenā iekļauts: maize, garšaugu sviests, ūdens ar citrusiem
Zivju uzkodas (5 pēc jūsu izvēles)
- Kūpināts lasis 30g
- Sviestā ceptas tīģergarneles 1 gab
- Volovāni ar svaigo sieru un garneli 50g
- Lavašs ar gardo tunci 50g
- Laša tar-tar ar foreles ikriem 50g
- Mazsālīts lasis ar paipala olu 50g
- Siļķes kartupeļu muciņa 50g
- Cepta zaļā mīdija ar kaltētiem tomātiem un cieto sieru 1 gab
Gaļas uzkodas (5 pēc jūsu izvēles)
- Uzkodu asorti (proshuto, chorizo, salami) 50g
- Liellopa gaļas galerts 50g
- Vistas gaļas galerts 50g
- Vistas gaļas rulete ar kaltētiem tomātiem 50g
- Vistas gaļas rulete ar melnajām plūmēm 50g
- Tītara rulete ar proshutto un sieru 50g
- Tītara rulete ar dzērvenēm 50g
- Cūkgaļas rulete ar sēnēm un proshutto 50g
- Cūkgaļas rulete ar žāvētām aprikozēm un sieru 50g
Dārzeņu asorti
- Svaigi dārzeņi 100g
- Marinēti dārzeņi 50g
- Baklažāna rullīši ar feta sieru, valriekstiem un ķiploku 50g
Salāti (3 pēc jūsu izvēles)
- Olivjē ar liellopa vai vistas gaļu 75g
- Garneļu salāti ar svaigiem lapu salātiem, avokado un tomātiem 75g
- Cēzara salāti ar vistas fileju 75g
- Liellopa mēles salāti 75g
- Mozzarella ar tomātiem un bazilika pesto 50g
Pamatēdiens ar krāsnī ceptiem kartupeļiem rozmarīnā
(Viens pamatēdiens visiem viesiem vienāds)
- Zandarta fileja ar baltvīna mērci 150g
- Laša fileja ar citrusu mērci 150g
- Cūkgaļa garšaugos ar sēņu mērci 150g
- Cepta vistas fileja ar dižon sinepju mērci 150g
CLASSIC 50€/personas
Uzkodas iekļautas
- Klasiskie Cēzara salāti ar vistas fileju un Parmezāna sieru 50g
- Mango–avokado salāti ar tīģergarnelēm, saulē kaltētiem cherry tomātiem un klasisko itāļu mērci 70g
- Groziņš ar Norvēģijas mazsālītu lasi, svaigu sieru, mārrutku krēmu un foreles ikriem 50g
- Ceptas zaļās Jaunzēlandes mīdijas ar Parmas šķiņķi, saulē kaltētiem tomātiem un Parmezāna sieru 1 gab
- Sarkanvīna balzamiko marinēts biešu Karpačo ar Latvijas kazas sieru, valriekstiem un gurķu rullīšiem 50g
- Portvīnā gatavots bumbieris ar Prošutto šķiņķi un Dor Blue sieru 50g
- Auksti kūpināta pīles krūtiņa ar sarkansīpolu čantiju un Paradīzes āboliem 50g
- Uz liesmas grillēts Camembert siers ar marakujas mērci, brūkleņu čatniju, Spāņu olīvām un marinētiem dārzeņiem 70g
Pamatēdiens
- Zelta karūsas un barbes duets ar baltvīna mērci 150g
- Cūkgaļas filejas medaljoni ar Serrano šķiņķi un medus sinepju mērci 150g
Piedevas
Visi pamatēdieni tiek pasniegti ar grilētiem sezonas dārzeņiem un Amandines kartupeļiem 150g.
PREMIUM 100€/personas
Cenā iekļauts visa vakara garumā: gāzēts un negāzēts Purezza ūdens, kafija, tēja, ciabatta un sviests ar zaļumiem.
Welcome
- Prosecco glaze 1p/p
- Svaigās austeres 1p/p ar sarkanvīna balzamiko mērci un citronu
Uzkodas
- Nisuaze salāti ar viegli marinētu dzeltenspuru tunci, paipalu olu un citrusu mērci (50g)
- Cēzara salāti ar grilētu vistas krūtiņu un Grano Padano sieru (50g)
- Laša Gravlaks un tīģergarneles ar saldo čili mērci (50g/1p/p)
- Mini Burratas siers ar šaurlapu rukolu, krāsainiem tomātiem un bazilika pesto (70g)
- Rokfellera austere – sacepta austere ar spinātiem, bekonu un Parmezāna sieru (1p/p)
- Lēni gatavota pīles fileja ar karamelizētām šalotsīpoliem un kastaņiem (70g)
- Stores un laša ikri (5g/5g p.p) ar piedevām: griķu pankūciņas, paipalu ola, sarkansīpolu salsa un zaļumiem (50g)
- Bagātināta ar konjaku Franču pastēte ar granātābola želeju, olīvju izlasi un marinējumiem (70g)
Pamatēdieni A'la Carte
- Jēra kāre ar ķiršu mērci un Amandines kartupeļiem (180g/150g)
- Pīles krūtiņa Magret ar apelsīnu mērci, batates biezeni un Paradīzes ābolu (180g/150g)
- Ceptā melnā menca Terriaki glazūrā un Belugas lēcām (180g/150g)
- Risoto Funghi ar baravikām, parmezānu un trifeļu eļļu (250g)
Kompliments
- Deserta kompliments no šefpavāra